Annyira jó, hogy az embernek van egy boros pincéje az Avason. De miért is írom mindezt? Amikor kicsit melegebbre fordul az idő a zord tél után akkor végre kiszabadulunk a barátokkal a szabadba főzni. Csoki barátom a főszakács és mindig igyekszik valami különleges recepttel meglepni minket. Grilleztünk már lillafüredi pisztrángot és főztünk már sárkánylecsót(nem azért sárkány, mert csíp! :)), de nagy sikere volt a flamand marhapörköltnek is. Csak hogy a gyakran vissza emlegetett receptek közül említsek néhányat. Nyilván nincs csúcs gasztró a pincében, de bizton állíthatom, hogy roszat még nem ettük! :) Minden hónapban mást főzünk kivétel ezalól a szüreti káposzta, ami szüretkor állandó menü. Ezért lett elnevezve gasztro fesztnek(CGF). Nagyképű? Lehet:) De annyira jó jóbarátokkal együtt bandázni a világ legjobb helyén:)

Copyright © Richter Attila 2018